Recepty

Červenec patří meruňkám

Pod pokličku svých kuchařských zkušeností nechává postupně nahlédnout Jiří Švestka, šéfkuchař hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou. Prozradí vždy alespoň jeden z receptů na pokrmy, jež hotel nabízí hostům. Tentokrát jsou na programu meruňky, z nichž připravuje na červenec řadu dobrot.

Linguine s chřestem a parmskou šunkou

Chřestová sezóna je v plném proudu a my Vám přinášíme další recept z hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou. Tentokrát na linguine s chřestem a parmskou šunkou sypané lupínky parmazánu.

Konfitované kachní prsíčko

Přidáváme další recept od šéfkuchaře hotelu Horizont Jiřího Švestky, vhodný právě pro tyto chladné dny. Na kachní prsíčko konfitované v domácím sádle, doplněné vídeňským zelím a podávané s houbovou nádivkou a čerstvými bylinkami.

Raviola z červené řepy plněná kozím sýrem

Recept na raviolu z červené řepy plněnou kozím sýrem, dekorovanou řeřichou a piniovými semínky pro čtyři osoby

Bramborové taštičky plněné houbami

Sběrači teď pro hotel Horizont nosí houby z krkonošských lesů za každého počasí a šéfkuchař Jiří Švestka z nich pak vytváří jedinečné pochoutky jako je třeba tato. Vyzkoušejte si náš jednoduchý recept.

Lívanečky s borůvkami

Lívanečky podle Magdaleny Dobromily Rettigové podávané s borůvkovým ragů a vanilkovou pěnou.

Kuřecí prsíčka plněná meruňkami

Kuřecí prsíčka plněná meruňkami a podávaná s kuskusem

Tvarohové knedlíky s jahodami

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou a kousky čerstvých jahod.

Steak z telecí pečeně s chřestem

Steak z telecí pečeně se zeleným chřestem servírovaný se smetanovými bramborami.