Recepty
Kategorie:
Tiskové zprávy | Novinky | Recepty | Glosy
Kachní prso s kachními škvarky, omáčkou z červeného zelí a pastinákovým pyré
Přímo na břehu Máchova jezera, v restauraci hotelu Port můžete ochutnat Kachní prso připravované metodou sous vide, s kachními škvarky, omáčkou z červeného zelí a pastinákovým pyré. Šéfkuchař Jaroslav Chýle v tomto receptu použil nejen moderní tepelnou úpravu - vaření ve vákuu, ale i velmi nápaditě zkombinoval několik zajímavých příloh, včetně tradičního pastiňáku.
Jelení kýta se šípkovou omáčkou
Podzim je v kuchyni hotelu Horizont nejen ve znamení dýní, ale také zvěřiny. Šéfkuchař Jiří Švestka se podělil o další ze svých osvědčených receptů a tentokrát je na programu jelení kýta se šípkovou omáčkou.
Červenec patří meruňkám
Pod pokličku svých kuchařských zkušeností nechává postupně nahlédnout Jiří Švestka, šéfkuchař hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou. Prozradí vždy alespoň jeden z receptů na pokrmy, jež hotel nabízí hostům. Tentokrát jsou na programu meruňky, z nichž připravuje na červenec řadu dobrot.
Linguine s chřestem a parmskou šunkou
Chřestová sezóna je v plném proudu a my Vám přinášíme další recept z hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou. Tentokrát na linguine s chřestem a parmskou šunkou sypané lupínky parmazánu.
Konfitované kachní prsíčko
Přidáváme další recept od šéfkuchaře hotelu Horizont Jiřího Švestky, vhodný právě pro tyto chladné dny. Na kachní prsíčko konfitované v domácím sádle, doplněné vídeňským zelím a podávané s houbovou nádivkou a čerstvými bylinkami.
Raviola z červené řepy plněná kozím sýrem
Recept na raviolu z červené řepy plněnou kozím sýrem, dekorovanou řeřichou a piniovými semínky pro čtyři osoby
Bramborové taštičky plněné houbami
Sběrači teď pro hotel Horizont nosí houby z krkonošských lesů za každého počasí a šéfkuchař Jiří Švestka z nich pak vytváří jedinečné pochoutky jako je třeba tato. Vyzkoušejte si náš jednoduchý recept.
Lívanečky s borůvkami
Lívanečky podle Magdaleny Dobromily Rettigové podávané s borůvkovým ragů a vanilkovou pěnou.
Kuřecí prsíčka plněná meruňkami
Kuřecí prsíčka plněná meruňkami a podávaná s kuskusem
Tvarohové knedlíky s jahodami
Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou a kousky čerstvých jahod.
Steak z telecí pečeně s chřestem
Steak z telecí pečeně se zeleným chřestem servírovaný se smetanovými bramborami.