Recepty

Raviola z červené řepy plněná kozím sýrem

Recept na raviolu z červené řepy plněnou kozím sýrem, dekorovanou řeřichou a piniovými semínky pro čtyři osoby

Bramborové taštičky plněné houbami

Sběrači teď pro hotel Horizont nosí houby z krkonošských lesů za každého počasí a šéfkuchař Jiří Švestka z nich pak vytváří jedinečné pochoutky jako je třeba tato. Vyzkoušejte si náš jednoduchý recept.

Lívanečky s borůvkami

Lívanečky podle Magdaleny Dobromily Rettigové podávané s borůvkovým ragů a vanilkovou pěnou.

Kuřecí prsíčka plněná meruňkami

Kuřecí prsíčka plněná meruňkami a podávaná s kuskusem

Tvarohové knedlíky s jahodami

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou a kousky čerstvých jahod.

Steak z telecí pečeně s chřestem

Steak z telecí pečeně se zeleným chřestem servírovaný se smetanovými bramborami.