Přečtěte si novinky a zajímavosti
Kromě aktualit a pravidelných tiskových zpráv zde najdete i vybrané recepty od šéfkuchaře a šéfkuchařky z našich dvou hotelů – a nepravidelně zveřejňujeme i různé glosy.
Kategorie:
Tiskové zprávy | Novinky | Recepty | Glosy
15. Horizont Cup se povedl
Jubilejní ročník golfového turnaje hotelu Horizont proběhl 16. září v Myštěvsi. Letos se tak konal na novém místě a to příjemně překvapilo.
Raviola z červené řepy plněná kozím sýrem
Recept na raviolu z červené řepy plněnou kozím sýrem, dekorovanou řeřichou a piniovými semínky pro čtyři osoby
Burčák přilákal k Máchovu jezeru téměř tři tisíce lidí
Poslední srpnová neděla byla u Máchova jezera již tradičně ve znamení moravského burčáku, vín a dobré zábavy.
Burčáky pro Vinobraní u Máchova jezera
Známe detaily o burčácích pro letošní šestý ročník Vinobraní u Máchova jezera a zábavné odpoledne pro děti, které proběhne v neděli 27.8. od 13 hod. v areálu hotelu Port.
Bramborové taštičky plněné houbami
Sběrači teď pro hotel Horizont nosí houby z krkonošských lesů za každého počasí a šéfkuchař Jiří Švestka z nich pak vytváří jedinečné pochoutky jako je třeba tato. Vyzkoušejte si náš jednoduchý recept.
Blíží se Vinobraní u Máchova jezera
Již šestý ročník populární akce pro celou rodinu, Vinobraní u Máchova jezera a zábavné odpoledne pro děti, proběhne v neděli 27.8. od 13 hod. v areálu hotelu Port.
Lívanečky s borůvkami
Lívanečky podle Magdaleny Dobromily Rettigové podávané s borůvkovým ragů a vanilkovou pěnou.
Kuřecí prsíčka plněná meruňkami
Kuřecí prsíčka plněná meruňkami a podávaná s kuskusem