Svátek zážitkové gastronomie již podesáté v Peci pod Sněžkou
05. prosinec 2015
Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou se již staly pevnou součástí podzimního kalendáře milovníků dobrého jídla a pití. Letošní jubilejní 10. ročník se koná o víkendu 4. - 6. prosince. Speciality šéfkuchaře Jiřího Švestky a jeho kuchařského týmu letos doplní vybraná vína z vinařství roku Château Valtice - Vinné sklepy Valtice, které je hlavním partnerem této akce.
Páteční snoubení pokrmů s víny
Vrcholem Gastronomických dnů je páteční večer v HORIZONT café & restaurantu, který je určen těm, kteří chtějí ochutnat hned několik pokrmů a chtějí se též o nich něco dozvědět. Více než dvouhodinová degustace sestává z pětichodového menu, doplněného nejen o pečlivě vybraná moravská vína, ale také o zajímavý komentář šéfkuchaře hotelu Horizont Jiřího Švestky a sommeliera vinařství Château Valtice.
Víkendové menu speciál
Kdo by páteční degustaci nestihl, může si v HORIZONT café & restaurantu od pátku do neděle užívat nejen pokrmy z degustačního menu, ale i další speciality, připravované kuchařským týmem hotelu Horizont exkluzivně pro tento víkend.