Otevření služeb a obchodů 3.5., 10.5. a 17.5.2021

Od pondělí 3.5. 2021 jsou v našich Obchodních domech Regata nově otevřeny i tzv. služby o tělo – kadeřnictví, manikúra, pedikúra a kosmetika. Dále jsou otevřeny prodejny potravin (supermarkety, masny, …), drogerie, domácí potřeby, papírnictví, dětská obuv, ordinace lékařů, lékárny, oční optiky, pobočky bank, prodejny a opravny mobilních telefonů, květinářství, trafiky, chovatelské potřeby, výdejny zásilek, prodejna autodílů a pouze v režimu prodeje z okénka restaurace a kavárny. 

Od pondělí 10.5. budou otevřeny i všechny zbývající prodejny a provozovny služeb. Mimo restaurací a kaváren, které budou i nadále fungovat pouze formou prodejního okénka. Fitcentra zůstávají i nadále uzavřena.

A od pondělí 17. května se otevírají zahrádky restaurací v čase do 22:00 hod. Hosté musí být testovaní, očkovaní nebo do 90 dnů po onemocnění covid-19. PCR test může být starý nejvýše 7 dnů, antigenní 3 dny. Hosté jsou usazeni tak, že je mezi nimi odstup alespoň 1,5 metru, s výjimkou osob sedících u jednoho stolu. U jednoho stolu mohou sedět nejvýše 4 osoby, s výjimkou osob ze společné domácnosti. Hosté mohou využívat toalet ve vnitřních prostorách provozovny.
V omezeném režimu se otvírají i fitcentra.