Přečtěte si novinky a zajímavosti

Kromě aktualit a pravidelných tiskových zpráv zde najdete i vybrané recepty od šéfkuchaře a šéfkuchařky z našich dvou hotelů – a nepravidelně zveřejňujeme i různé glosy.

Poklidné vplouvání do vánočních oslav

Věnec se čtyřmi svícemi, zapalovanými z určitého duchovního důvodu vždy v příslušnou adventní neděli – jednu ze čtyř před příchodem Vánoc – odstartuje prazvláštní období.

Gastronomické dny na úpatí Sněžky

Dal by se podle nich snad řídit kalendář. Předzvěstí astronomické zimy v Peci pod Sněžkou jsou již tradičně Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont Jiřího Švestky.

Krása i užitek honů

Cval koní, početná skupina lovců, troubení štvaného jelena a běsný štěkot smečky psů. Taková byla kulisa královských honů, které se u nás datují od vlády prvních českých knížat.

15. Horizont Cup se povedl

Jubilejní ročník golfového turnaje hotelu Horizont proběhl 16. září v Myštěvsi. Letos se tak konal na novém místě a to příjemně překvapilo.

Raviola z červené řepy plněná kozím sýrem

Recept na raviolu z červené řepy plněnou kozím sýrem, dekorovanou řeřichou a piniovými semínky pro čtyři osoby

Burčák přilákal k Máchovu jezeru téměř tři tisíce lidí

Poslední srpnová neděla byla u Máchova jezera již tradičně ve znamení moravského burčáku, vín a dobré zábavy.

Burčáky pro Vinobraní u Máchova jezera

Známe detaily o burčácích pro letošní šestý ročník Vinobraní u Máchova jezera a zábavné odpoledne pro děti, které proběhne v neděli 27.8. od 13 hod. v areálu hotelu Port.

Bramborové taštičky plněné houbami

Sběrači teď pro hotel Horizont nosí houby z krkonošských lesů za každého počasí a šéfkuchař Jiří Švestka z nich pak vytváří jedinečné pochoutky jako je třeba tato. Vyzkoušejte si náš jednoduchý recept.